Covid-19

***Frissítés*** A lapot 2020 augusztusától ismét megjelentetjük.  *** Kedves Előfizetőink, Kedves Olvasóink! A COVID-19 vírus, világjárvány térdre kényszerítette szinte az egész világot. Sajnos mi sem vagyunk kivétel. Korlátozások minden tekintetben, beleértve az üzletek nyitva tartását, rendezvények megtartását, tulajdonképpen mindenféle tevékenységet. Mindent körültekintően és alaposan elemezve arra jutottunk, hogy az elkövetkezendő hetekben a lapkiadás, magazinok elkészítésének…

***Frissítés***

A lapot 2020 augusztusától ismét megjelentetjük. 

***

Kedves Előfizetőink, Kedves Olvasóink!

A COVID-19 vírus, világjárvány térdre kényszerítette szinte az egész világot. Sajnos mi sem vagyunk kivétel. Korlátozások minden tekintetben, beleértve az üzletek nyitva tartását, rendezvények megtartását, tulajdonképpen mindenféle tevékenységet. Mindent körültekintően és alaposan elemezve arra jutottunk, hogy az elkövetkezendő hetekben a lapkiadás, magazinok elkészítésének feltételei semmilyen formában sem biztosítottak. Magazinjaink előállítása sok ember munkáját igénylő, hosszú folyamat. Kiadványainkat fizikailag el kell juttatni az előfizetőkhöz, olvasókhoz, az egész országban. Ez már most sem biztosított, s az elkövetkezendő időszakban még kevésbé valósítható meg.

A mai nappal kénytelenek vagyunk felfüggeszteni lapjaink kiadását mindaddig, amíg nem látjuk esélyét, hogy az előfizető, olvasó kézhez kaphassa, megvásárolhassa lapjainkat. A már elkészített magazinok gyártását is a mai nappal leállítottuk.

Nagyon fájdalmas ez a döntés nekünk, akik elkötelezettek vagyunk, hogy a gyermeklapok olvasóit, megrendelőit mindig a legmagasabb színvonalon szolgáljuk. Ez a döntés átmeneti időszakra szól mindaddig, amíg a körülmények számottevően nem változnak.

Minden előfizetőnk, aki már megtisztelt minket bizalmával, előfizetését annyi lapszámmal toldjuk meg, amennyi a jelen döntéstől számítottan a folytatásig/újrakezdésig kiesik.
Erőfeszítéseket tettünk és teszünk, hogy kiadványaink, lapjaink digitálisan elérhetőek legyenek – ez sajnos egyik pillanatról a másikra nem megy. Elkötelezettségünk alátámasztására hamarosan ingyenesen elérhető anyagokat teszünk közzé honlapunkon és Facebook oldalunkon, annak érdekében, hogy olvasóink időtöltését ebben a nehéz helyzetben segítsük.

Minden előfizetőnk és olvasónk megértését és támogatását köszönjük.
Vigyázzunk egymásra!

#MaradjOtthon

Anita, Anna, Éva, Eszter, Enikő, Ferenc, Flóra, Petra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.