Scratch Meccs, kreatív programozó verseny lányoknak

Fődíj: látogatás a Facebook varsói fejlesztőirodájába A versenyre 12-16 év közötti 3 fős lánycsapatok jelentkezhetnek. A csapatoknak Scratch alkalmazásban kell elkészíteniük pályamunkájukat, mely lehet bármilyen zenei és grafikai elemekkel színesített animáció, vagy saját fejlesztésű játék. Az első helyezett csapat jutalma egy varsói utazás, mely keretében a nyertesek egy napot tölthetnek el a Facebook varsói irodájában, ahol megismerhetik az ottani…

Fődíj: látogatás a Facebook varsói fejlesztőirodájába

A versenyre 12-16 év közötti 3 fős lánycsapatok jelentkezhetnek. A csapatoknak Scratch alkalmazásban kell elkészíteniük pályamunkájukat, mely lehet bármilyen zenei és grafikai elemekkel színesített animáció, vagy saját fejlesztésű játék. Az első helyezett csapat jutalma egy varsói utazás, mely keretében a nyertesek egy napot tölthetnek el a Facebook varsói irodájában, ahol megismerhetik az ottani fejlesztőket, betekintést nyerhetnek egy programozó csapat mindennapjaiba és megnézhetik, hogy néz ki a világ egyik legmenőbb munkahelyeként számon tartott cég irodája. A fődíjon túl további értékes és izgalmas díjak is kiosztásra kerülnek.

A regisztrációra és a pályamunka feltöltésére a verseny regisztrációs felületén van lehetőség, október 30-ig. A zsűrizésre november folyamán kerül sor. A neves szakmai zsűri által kiválasztott 10 legjobb csapat pedig a december 17-ei döntőben élőben mutatja be projektjét, és mérheti össze tudását az első helyért.

A nevezés ingyenes. Itt a lehetőség, alkoss, játssz és láss világot!

A verseny honlapja: http://scratchmeccs.hu/

A 2015-ös Scratch Meccs legjobb 10 csapatának munkái:  https://scratch.mit.edu/studios/1764516/

 

scratch-meccs-banner_kicsi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.